Het platform voor hergebruik van bouw-, civiele en groene materialen.

Wie circulair denkt, bouwt aan de toekomst.

Privacy

Privacy

marktplaats.insert.nl (hierna te noemen Insert.nl) is een website van Stichting Insert, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73085065, gevestigd op het volgende adres:

Stichting Insert
Plesmanstraat 5
3905KZ Veenendaal

Indien u gebruik maakt van Insert.nl verwerken wij mogelijk persoonsgegevens via cookies en Google Analytics. Door gebruik te maken van Insert.nl, gaat u uitdrukkelijk akkoord met Gebruiksvoorwaarden en stemt u er uitdrukkelijk mee in dat wij uw persoonlijke gegevens kunnen verzamelen, gebruiken en bewaren, zoals hier omschreven. Uw persoonsgegevens worden niet bekend gemaakt aan derden, zonder uw toestemming. Wij hechten veel waarde aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens en hebben daar enkele maatregelen voor genomen. Dit privacy statement kan onder voorbehoud worden gewijzigd.

Voor vragen omtrent ons privacy beleid kunt u contact met ons opnemen via info@insert.nl.

Doeleinden

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het optimaliseren van onze website voor onze bezoekers.
  • Het faciliteren van beheermogelijkheden voor onze beheerders.
  • Het contact leggen tussen Insert.nl en bezoekers, en tussen bezoekers en aanbieders.

Formulieren

Insert.nl maakt gebruik van verschillende formulieren om contactmogelijkheden te faciliteren. Daarbij worden de volgende persoonlijke gegevens via de e-mail verstuurd en tijdelijk opgeslagen op de website.

  • De opgegeven voor- en achternaam
  • Het opgegeven e-mail adres.
  • Het opgegeven telefoonnummer.

Bij het aanvragen van een materiaal wordt contact opgenomen met de aanbiedende partij. Deze aanbiedende partij ontvangt de bovenstaande gegevens via e-mail.

Gebruik van Cookies

Op Insert.nl maken we gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met de pagina van een website mee kan worden gestuurd, en op uw computer wordt opgeslagen. De informatie die daarin is opgeslagen kan bij opeenvolgende bezoeken weer naar onze servers of die van relevante derde partijen worden gestuurd. We maken gebruik van de volgende cookies om onze website optimaal te laten functioneren:

  • Een cookie dat onthoudt of het subscription formulier al eerder door u is gesloten. Op basis van de cookie blijft dit formulier 1 dag gesloten.
  • Google Analytics voor de bezoekerstatistieken.
  • New Relic voor het controleren van de snelheid en techniek van de website.
  • WordPress voor het beheer van deze website.

U kunt meer informatie vinden over het toestaan of blokkeren van cookies in de instellingen van uw browser. Als u cookies blokkeert, kan dit gevolgen hebben voor bepaalde functionaliteiten van Insert.nl.

Gebruik van Google Analytics

In de toepassing van Google Analytics hebben wij verschillende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

  • De zogenaamde IP adressen van bezoekers geanonimiseerd,
  • Google Analytics heeft geen toestemming gegeven voor de verzameling van gegevensverzameling voor advertentiefuncties en andere diensten.
  • Deze website maakt geen gebruik van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.
  • Er is een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google Analytics.

U kunt zich terugtrekken uit de gegevensverzameling via Google Analytics. door gebruik te maken van de browser-extensie voor Google Analytics Opt-out. Voor aanvullende opties m.b.t. de privacy instellingen van Google Analytics verwijzen wij naar https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Nieuwsbrieven

U kunt uzelf voor verschillende materiaalgroepen in onze nieuwsbrief opgeven. U ontvangt dan een e-mail waarbij u de inschrijving bevestigt. In elke nieuwsbrief is ook een link opgenomen waarmee u zichzelf weer kunt afmelden van de nieuwsbrief en uw voorkeuren kunt aanpassen.

Recht op inzage, correctie of verwijdering

U heeft het recht om een verzoek te doen om uw persoonsgegevens in te zien, over te dragen, aan te passen of te verwijderen. Ook heeft u recht om bezwaar te maken tegen bepaalde verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt daarvoor contact opnemen via onze contactpagina. Indien u jonger bent dan 16 jaar dient een dergelijk verzoek gedaan door een van uw ouders of een wettelijk vertegenwoordiger.

Insert.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en zal deze verwijderen wanneer uw gegevens niet meer noodzakelijk zijn voor Insert.nl. Indien u van mening bent dat wij persoonsgegevens verwerken in strijd met de wet, dan kunt u dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Wij hebben passende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen, om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging daarvan zo klein mogelijk te maken. Zo maakt deze website gebruik van een beveiligde verbinding en zijn er verscheidene maatregelen genomen voor de beveiliging van de server en de applicatie van Insert.nl.

Indien u toch denkt dat er misbruik is gemaakt van uw persoonsgegevens via Insert.nl, neem da direct contact met ons op via info@insert.nl.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren: om anonieme statistieken bij te houden. Mocht u geen cookies accepteren, kunt u op instellingen klikken om deze optie te kiezen. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Akkoord.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen